Bataattirieskat lisukkeineen

IMG_6823

Bataatti on ihana juures, sitä voi käyttää niin monella tapaa ja sen kanssa voi yhdistellä niin monia eri makuja. Tällä kertaa bataatista syntyy ihania gluteenittomia rieskoja, jotka ovat maukkaampi ja terveellisempi vaihtoehto tavalliselle leivälle.

Näille rieskoille voi koota mieleisensä päälliset, mutta oma suosikkini on avokado, keitetty kananmuna ja fetajuusto tai vuohenjuusto. Tästä paremmaksi pääsee vain jos laittaa päälle vielä graavi- tai kylmäsavulohta, todella nam!

Tällä yhdistelmällä näistä saa maukkaan ja helpon lounaan tai päivällisen.

IMG_6572

IMG_6824

Bataattirieskat (5-6 kpl)

n. puolikas bataatti

1 porkkana

1 muna

3 dl kaurajauhoja

suolaa

  • Paloittele bataatti ja porkkana ja keitä ne kypsiksi. Soseuta ja anna jäähtyä.
  • Lisää kananmuna, sekoita. Lisää sitten kaurajauhot ja suola. Sekoita tasaiseksi.
  • Muotoile haluamasi kokoisia rieskoja (pienehköjä). Paista 200 asteisessa uunissa 20-25 minuuttia, kunnes rieskoissa on kaunis väri ja ne irtoavat helposti.
  • Tarjoile lämpimänä, jos mahdollista. Varsinkin vuohenjuusto maistuu paremmalta, jos sen levittää lämpimälle leivälle.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s