Raikas tomaattinen pastakastike (kylmänä)

Kyllästynyt mauttomaan pastaan ja samoihin vanhoihin kastikkeisiin? Tämä kylmä kastike, tai ehkä enemmänkin tahna, on pikaisesti kehitelty niistä aineksista mitä kaapeista sattui löytymään, eikä lopputulos ollut maun puolesta yhtään huono. Se on hyvin helppo ja nopea valmistaa ja sopii maun antajaksi vaikka pastasalaattiin tai ihan vain pastan joukkoon sekoitettuna lisäkkeeksi lohen tai broilerin kanssa. Määrät eivät ole tarkkoja, ja aineksia saa vähentää tai lisätä kuten haluaa, se ei ole niin justiinsa.

Tomaattinen kastike pastalle (n. 3 annokseen)

Kourallinen aurinkokuivattuja tomaatteja

n. 7-10 kirsikkatomaattia

4 rkl ranskankermaa

valkosipulin kynsi

puolikas chili (ilman siemeniä)

mustapippuria

4-5 dl pastaa (raakana mitattuna)

  • Laita kaikki ainekset blenderiin ja jauha tasaiseksi.
  • Keitä sopiva määrä haluamaasi pastaa ja jäähdytä hetken (tai huuhtele kylmällä vedellä).
  • Sekoita kastike pastan joukkoon. Tarjoile esim. paistetun lohen tai broilerin kanssa.

IMG_5370

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s